2012. október 9., kedd

Csattanok

Igen, a cimem ketertelmu.
Csattanok, mint amikor valaki pofon vag, es a masik ekezet hianyaban, de odakepzelve azt, csattanok, mint a rossz poenok vegen, amikor vegulis senki nem nevet...

En csak pincerkedem. Van, aki takarit, es van aki foz, stb... Azert elarulom, eleg sokan vagyunk, akik penzt kapunk ezert. Honnan van rank keret? :D
Ket este a szallodaban 100.000 Ft.
Dehat mi ez, ahhoz kepest, akiket kiszolgalunk...
Multkor egy johangulatu... (ittak, mint a fabaszorultak) aukcios este volt nyugdijazott katonakkal, fuvos zenekarral. Egy puskat is elarvereztek. Laza 16000 fontert vittek el. Na jo, segitek.. 5760000Ft.
Nem tudom hogy, de valami boxosnak a gatyaja is rament az aukciora.. Ez persze ugy ertsd, hogy valami neves boxos tag, Richie Woodhall szignozott gatyaja is arveresre kerult, ami 1millio hetszazezret ert el. Na erre varrjal gombot oregem.. biztos lecsuknak egy szuras utan.

Egyeb.

Egy leanyzo reggel felkelt. Szegenynek sietnie kellett a reggeli teendokkel, hiszen a ket szep szemeert nem bocsatjak meg neki, ha kesik a munkabol. Erre gondolva hagyott idot a sminknek,  ide-oda egy-ket parfumnek, es egy nem tul alapos fogmosasnak. A munkaban jol erzi magat, delben kap enni is, es mivel rendes volt az aznapi fonok,.. ket szemeert elengette uzsonnazni is. Talan mogyorovajas szendvicset dobott ossze a dolgozok szamara elokeszitett etkek kozul, de ebben nem vagyok biztos. Hozza tejet ivott, mert a narancsle elfogyott, majd egy kave mellett gyorsan elszivott egy cigit is, ha mar ingyenszunet, akkor hasznalja ki ugye. Ekkor erezte meg azt a nagy adag kajat, amit delben evett meg. Egy nagy tal parolt, vegaknak valo, zoldseghalmaz, melle, nem vegaknak valo, mindenfele hus, amit csak talalt. A kis telhetetlen. Igy aztan visszaterve a munkahoz, szajaban az edes es kesernyes izek keveredesevel megerezte, hogy nem csak ott keverednek a dolgok. Egy hirtelen gorcs jelezte, hogy valamit elfelejtett reggel.. A fonokhoz szaladt, es elmondta a bajos hazugsagat, hogy megerezte a noi mivoltanak hatranyat, es gyorsan elszaladna segiteni a bajon. A fonok megertette elsore a kis molettecske panaszat, es egy huncut mosoly kisereteben annyit mondott: a ket szep szemedert...menjel.
Persze a fonok csak annyit mondott, hogy menjel, mert a tobbit fejben tette hozza.
A holgyemeny, a gorcseinek kellemetlen erzese mellett, egy kis buszkeseget is erzett, hogy ilyen remekul megoldotta, az amugy, gaz helyzetet.
Hamarosan oda is ert a wc-hez, de a nagy kapkodasban elfelejtette, hogy miert is nem hasznalja itt a mellekhelyseget. Ugy erezte magat, mint egy tronjatol megfosztott hercegno, Az otthoni angol vecejere gondolt, amit nem piszkitanak ossze az indiaiak vagy az afrikabol szarmazo delikvensek, akik meg nem szoktak at a kulturanak erre a nemesebbik formajara. Ugy dontott tehat, hogy kibirja hazaig. Bar erezte, hogy kinlodni fog sokat a ... gaz helyzet miatt. Es persze szidta magat, hogy a reggelet olyan felelotlenul elsiette, majd azert is, mert minden katyvaszt osszeevett.. Meg is lett az eredmenye. Hopp,.. megint jott egy kisebb gaz helyzet. Igy aztan a maradek 1-2 orajat a munkahelyen ezzekkel a bunos tettekkel kellett leelnie, es most az egyszer halat adott, amiert az indiaiak, akikkel szinten egyutt dolgozott, nem furdenek. Kevesbe valik feltuno jelensegge...A munka lejartaval nem fecserelte mar az idot, hogy atoltozzon, hogy ujjabb sminkreteget vigyen fel a kepere, csak fogta a motyojat, es eliramodott. Rossz erzessel gondolt a metrora, ahol tudta, hogy sok ember fogja korulvenni, hiszen 6 ora van. Mindenki ilyenkor tert meg a kellemes kis otthonaba. O csak a wc-t akarta mar latni. A metrora 2 percet kellett varni. Mindig orult, hogy ilyen surun jarnak ezek a hullamvasutak. Mert ez most tuti olyan lesz.. hullamvasut, ami kihajt belole mindent..
Magaban az osszes nyelven, amit megtanult a kollegaktol, karomkodott, hogy nincs egy szal hely se. Az ajtoknal heringparti van. Muszaj a sorok koze menni, ott egy kicsit szellosebb legalabb. Es kapaszkodo is van. Muszaj szoritania valamit, mert magatol mar nem birja tartani. Sorozatos gazhelyzetekbe kerult.
Mikor a metro elindult, egy ujjabb gorcs miatt megcsuklott a laba, de tartotta magat. A kurta kismalacokat szidta es durva eleteket kialtozott magaban. Nem birja tovabb. Ujjabb szellot erez. A labujjabol indul a remeges, es fentrol, az agyaban dolt el. Nem birja, ezt a kicsit most kiengedi. Ugy se talalkozik tobbet ezekkel az emberekkel.

En kenyelmesen ultem. Vegre leszallt egy csomo ember ket megallo utan. 11 orat meloztam. Nem erdekel milyen kisasszonyok szemeznek bociszemmekkel a foglalt ulesekkel. Leulok, amint lehet. Megtortent. Szokasomhoz hiven elkezdtem olvasni, de a ket tulok mellettem befoglalta a karfakat, ezert eloredoltem, es a labaimon tamaszkodtam. Mar megszoktam a szorongasokat a metron, igy fel se tunt elottem a hattal allo holgy..
Aztan hirtelen felreloktem a ket karfarol a karokat, es amilyen messze csak tudtam eltavolodtam a no hatsojatol.
 
A no szamomra ismeretlen teremtmeny, de a kinezetebol ez a korites jutott eszembe.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése