2013. augusztus 23., péntek

Katasztrofális mese

- Hm, hm, vajon ki űlt az én székemen?
- Hát az én tányéromról vajon ki evett?
- Ki tört le az én kenyerecskémből? ...
Mikoron a hét törpe érkeztével a kérdések tömkelege is csak halmozódott, egy mély torokból érkező csendre intés követelte a nyugalmát:
- Kuss!
           A törpök hirtelen hallgatása csak egy pillanatra szakította félbe a szerepüket, és már folytatták volna is, amikor érkezett fentről a folytatás.
- Kuskuskus! Fogjátok már be ti kis nyomorékok! Mindenki tudja, hogy én jöttem. Ezerszer lejátszották már a kazettát. Nagy dolog, beköltöztem, és akkor mi van?? A gyerekek is nagyon jól tudják, hogy össze fogunk spanolni. Fejezzétek már be az ostoba kérdéseiteket!
            Miután véglegesen is a törpökbe lett folytva a szerep, így mentvén a menthetőt, megpróbáltak Hófehérke fejével beszélni.
- Tom, a gyerekek néznek minket. Ne cseszd el megint!
- Nem érdekel! Elegem van már, hogy állandóan ezt a mesét nézik. Tele van a polcuk a nyálas disney mesékkel. Mi a szarért nem azokat nézik? A tököm tele van ezekkel.
- Hófehérke!
- Ne nevezzetek Hófehérkének!
- Erre szerződtél!
- Arra szerződtem, hogy egyszer elkészítünk egy videokazit és aztán lazulás van. Arról nem volt szó, hogy minden lejátszásnál nekünk kell eljátszani a teljes sztorit. Hát be lehet kapni most már. Nézd meg! Itt húzom a strigulákat a Szemetes ágyán.
- (Ne hívj szemetesnek, én Kuka vagyok!)
- Leszarom! Nézd meg. 32! Ennyiszer el kellett játszanom ezt az élettelen béna csajt, és 32-szer szartam magam össze a nyanya almájától. Férfi vagyok! Én többet nem játszom el Hófehérke szerepét!
- De márpedig el fogod! Elvállaltad,.. aláírtad a szerződést,... tudtad mit írtak a Grimm tesók.
Tudod jól, hogy az ő korukban minden szerep férfié. Ez van. Nekünk sem jobb cirkuszi törpéknek idejönni bányászni a dzsuvát a szennyvíz lefolyóban.. sőt. A te kuládat is takarítjuk! Úgyhogy fogd a kis szoknyád, KeNd ViSsZa A rÚzSoD ÉS TAKARODJ VISSZA A SZEREPEDHEZ! HÜLYE KURVA!

(Ekkor a gyerekek visszaérkeztek a tv elé, és folytatták a Hófehérke és a hét törpe című mesének az agyatlan bámulását.)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése