2012. december 13., csütörtök

Vilagvege

Bizonyara nem tul sok embernek mondok uj dolgot azzal, ha azt mondom, hogy tegnap elvileg UFO-k neptelenitettek el a Fold nevu bolygot, es aztan Noe barkaja is leket kapott, hogy ne tudjon senkit se megmenteni az azt koveto ozonviztol. Emellett tuzeso pusztitott a Fold vilaga korul (mert ugye a Foldon kivul is van vilag.. lasd az UFO-k az elobb mar elpusztitottak minket), nem beszelve arrol, hogy a nem reg emlitett zombik ujra kikeltek, es felzabalta magat a Fold....
Egy szo mint szaz...
Reggel 7-re ugyan ugy be kellett mennem dolgozni, es ugyan ugy vegigrohantam a napot 10-ig, mint ahogy szoktam.. mar nem kell azt mondogatnom magamnak, hogy: na most mutasd meg Pitkin!
(Aki koveti a blogot az tudja, hogy miert irom.) Szoval pincerkent mar hozzam nott a sok evoeszkoz, a 8 fele pohar, a troli, a talca, es minden, ami ahhoz is kellett, hogy Erzsi kircsino tesoja, unokaja, es azota Billy, a Clinton is kenyelmesen erezze magat a kezeim ugyeben... :D
Mar ismeroskent koszontom az afrikai bulikat, az indiai eskuvoket, a reszeges angolokat, es nem kerekedik el a szemem akkor sem, ha nehany James Bond-os kepert tobb ezer fontokat fizetnek. (1000F=350000Ft).
Visszaterve a vilagvegere.
En megis ereztem.
Nagyon idegbe jottem az est vegere. Egy csomo ejfekete sotet emberrel kell egyutt dolgoznom, amikor sok emberre van szukseg. Egy ketto, amelyik meg ott dolgozik, az olyan ember, hogy kenytelen vagyok beleim testet magvait a fejukre hinteni, es otthagyni oket a nyomorukban, amikor eppen velem kotozkodnek. Es ezt ugy, hogy kozben egy kisebb letszamu, 800 fos vendegsereget kell korbeugralni. Szerintetek? Mert a tegnap az ilyen volt.
Ma nyugisabb volt. 9 ora utan azt mondtak, hogy ma olyan jok voltunk, hogy a kedvunkert lemondtak a vacsorat, es hazakuldenek minket. Sebaj, holnap megint 15 orat jatszok. :)
Ami pozitivum ebben, hogy a szinten emlitett
hamegjelenikahobbitakkorugyelmegyekmegneznihogynagyonboldogoklesztekutanatiis nap elerkezett. Ma van, felteteles modban meg lenne, de nem megyek. Egyreszt, mert tuti 20 fontnal tobb lenne a jegy, masreszt ha meg lenne jegy. De nincs.
Viszont meg mindig pozitivum, hogy pihenek egy kicsit, es a tudat, hogy barmikor elmehetek mostmar megnezni, mert a Peter Jacky megosztotta velunk ujjabb remekmuvet a mai nappal.
Emellett mar erett nagyon is egy bejegyzes ide, mert szomorusagomra nem volt laptopom. Bar volt lakotarsam, de a vilagvegevel o gyorsan el is koltozott. Bar rendes volt, mert itthagyott nekem egy becsomagolt szemeteszacskot. Mar csak azt kene megerteni hogy miert nem vitte le? Jo kerdes. Szoval lenyeg, hogy csak a munkahelyrol tudtam egyszer egyszer csekkolni a mailokat, de a blogig csak ugy jutottam el, hogy papiron megvan ket bejegyzes.

Ezzel el is erkeztem a kovetke bejegyzesek tartalmahoz.
Tobbek kozt szo esik a testreszek kenyszeru cselekedeteirol, majd ellatogatunk Bubussal a vitorlahoz es a kavicsokhoz.
Varjatok publikalasat lelkesen!
Holnap meglesz... azt hiszem..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése